HAZIRLIK SINIFI  ALMANCA 1

Haftada 4 ders saati olan Almanca dersinde, öğrencilere başlangıç seviyesinde Almanca öğretilir. Dersler, dinleme, okuma, yazma ve konuşma becerileri üzerine odaklıdır. Dersin amacı öğrencilerin, Avrupa Dilleri Ortak Çerçevesi Programına göre “Temel kullanıcı” düzeyinde A1/ A1+ seviyelerine ulaşmalarını sağlamaktır.

HAZIRLIK SINIFI (İLERİ SEVİYE) ALMANCA 1

Bu sınıf, ilk ve ortaokulda ilk yabancı dil olarak Almanca görmüş ve bu dilde temel düzeyin üstünde bilgiye sahip olan öğrenciler içindir. Dersin amacı öğrencilerin, okuma, anlama, dinleme ve konuşma becerilerini geliştirmek ve Avrupa Dilleri Ortak Çerçevesi Programına göre “Bağımsız kullanıcı” düzeyinde A2+ / B1 seviyelerine ulaşmalarını sağlamaktır.

9. SINIF ALMANCA 2

9.SINIF (İLERİ SEVİYE)  ALMANCA