Üsküdar Amerikan Lisesi

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı

Serbest Kayıt Dönemi

* Ön kayıt sistemi 6 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00’de açılacak,

7 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 12.00’da sona erecektir.

ÖN KAYIT BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Serbest Kayıt Dönemi Asil ve Yedek listeleri 7 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 12.00’de web sitemizde yayınlanacaktır.

Asil ve Yedek kayıtlar ile ilgili detayları dikkatinize sunarız;

Kampüse girişler ana giriş kapısından (Vakıfbank Spor Salonu arkası) yapılacaktır.

Kampüse araç alınmamaktadır.

Ön kayıt yaptıran ve kesin kayıt hakkı kazanan (Asil listede adı bulunan) öğrencilerin kesin kayıtları 07 Temmuz 2022 tarihinde saat 13.00 - 15.00 saatleri arasında yapılacaktır. Kesin kayıt hakkı kazanan fakat belirtilen saate kadar kesin kayıt yaptırmayan öğrenciler bu haklarını kaybedeceklerdir.

Yedek listesinde adı bulunan ve kayıt yaptıracak öğrenciler, 07 Temmuz 2022 tarihinde saat 15.30 itibariyle okula giriş yapabileceklerdir.

Saat 16.00’da kapılar kapanacak ve giriş-çıkış yapılamayacaktır.

07 Temmuz 2022 tarihinde saat tam 16.00’da okulda hazır bulunan ve okulun ön kayıt listesinde yer alan, kesin kayıt hakkı kazanamamış öğrencilerin isimleri yedek kayıt listesinden sırayla okunacak ve kayıt işlemine devam edilecektir.

Gün içinde açık kontenjanın artması halinde, bu yeni kontenjan kayıtlara yansıtılır.

Kayıt-kabul komisyonu, 07 Temmuz 2022 tarihinde saat 21.00’de kayıt durumunu inceleyecek ve sonraki kayıt dönemi için varsa açık kontenjanı ve yeni taban puanını web sitesinde ilan edecektir.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Lise Hazırlık Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Mali Kayıt Mektubu için tıklayınız.

SIKÇA SORULAN SORULAR İÇİN TIKLAYINIZ.

TANITIM VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ.

SANAL KAMPÜS TURU İÇİN TIKLAYINIZ.

BURS BİLGİLENDİRME MEKTUBU İÇİN TIKLAYINIZ.