BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRMEK BİR GELENEK

Kurulduğu 1876 yılından bu yana, başarılı gençler yetiştirmek için çalışan Üsküdar Amerikan Lisesi eğitimde fırsat eşitliğine inanıyor ve başarılı gençlerin maddi kaygılar taşımadan en iyi eğitimi alabilmelerini toplumsal bir hizmet olarak görüyor.

Üsküdar Amerikan Lisesi, bu yaklaşımla spor, sanat ve bilim alanlarında başarılı öğrencilere burs olanakları sağlıyor. Bu bursları SEV’in katkılarıyla kendi kurumlarının faaliyetlerinden ve bağışçılarından sağladığı kaynakla yaratıyor.

Burslarımız okula ve öğrencilerin ihtiyacına göre Mali Destek Bursu, SEV Spor, Sanat ve Bilim Bursu olarak değişiklik gösteriyor ve her bir bursun kendine özel koşulları bulunuyor. Bu koşullara göre burs oranları değişiklik gösteriyor ve okul ücretinin %100’ünü aşan oranlara varabiliyor.

Okulumuzdaki tüm burs kategorileri ile ilgili detay açıklamaları ve başvuru için gerekli evrakları broşürümüzde bulabilirsiniz.

Sağlık ve Eğitim Vakfı kurumlarındaki tüm burs çeşitleri ile ilgili bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.