Güvenli yol, keyifli yolculuk...

Üsküdar Amerikan Lisesi Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği’nin 7. maddesi doğrultusunda Okul Aile Birliği 2020-21 Eğitim Öğretim Yılı için As-Koop Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile anlaşma yapmıştır.

Servis kuralları, Okul Aile Birliği ile taşıyıcı firma arasında her yıl yenilenen, tarafların hak ve yükümlülüklerinin yer aldığı sözleşmede yer alır ve Veli El Kitabı'nda Geç Servis işleyişi detaylı şekilde açıklanır.

1970’li yıllardan beri okulumuza bireysel olarak hizmet veren As Koop 2002 senesinde veli, öğrenci ve okul beklentilerini karşılayacak şekilde kooperatifleşmiştir. Halen 49 minibüs ile öğrencilerimizi emniyetli bir şekilde evleri ve okul arasında taşımaktadır.