Yurtdışı üniversite danışmanlık ofisi (ICCO) olarak amacımız öğrencilere ve velilere yurtdışı üniversite başvuru sürecinde gerekli desteği sağlamaktır. Başvuru sürecini yöneten öğrencinin kendisidir. Ofisimiz her seviyeden öğrenci ile çalışır. Amacımız öğrencilerin aktif olarak gelecekleri ile ilgili plan yapmaları ve sorumluluk almalarıdır. Ofis olarak bu sürecin bir çok aşamasında öğrencilere destek veririz. Ders seçimleri, akademik ve ders dışı aktiviteler, yaz planları ve yaz okulu başvuruları, sınav takvimi hazırlanması, üniversite başvuru işlemleri ve üniversite seçimi destek verdiğimiz alanlar arasındadır. Öğrencilerin mutlu ve başarılı olacakları “en uygun” üniversiteyi bulmaya önem veririz. ICCO olarak Rehberlik ve Türkiye Üniversite Danışmanı ile çok yakın çalışırız.

Velilerle ve öğrencilerle yapılan akşamüstü toplantı ve sunumları, birebir toplantılar, rehberlik sınıf ziyaretleri, bilgilendirici çalıştaylar, üniversite fuarları ve üniversite ziyaretleri ile gerekli bilgileri öğrenci ve velilerle paylaşırız. Öğrencilerin faydalanabilecekleri kapsamlı bir kütüphanemiz mevcuttur. Sorumluluk aldıkları, hedeflerine odaklandıkları ve yönergeleri tamamladıkları takdirde öğrencilerimize her aşamada destek vermeye hazırız.

Ayrıca UAA'yı bir çok fuarda ve üniversite ziyaretlerinde temsil ederiz.

Danışmanlarımızı tanıyın;

Deniz Mehmetzade - Yurt Dışı Üniversite Danışmanlığı Direktörü