25 Eylül Pazartesi günü öğrencilerimiz bu sene katılabilecekleri kulüpleri tanıma fırsatı yakaladılar. Öğrencilerimiz, pek çok farklı alanda çalışmalar yapan ve öğrencilerimize hem akademik hem de sosyal alanda sunulan fırsatları artırmayı hedefleyen 83 kulübümüz arasından yapacakları seçimlerini 1 Ekim 2023 Pazar gününe kadar Kulüp Seçim Formunu doldurarak bildirebilirler.

2-6 Ekim haftası boyunca seçtikleri kulüpleri deneyimleyecek olan öğrencilerimiz; sonraki hafta kesin kulüplerini belirleyerek yıl boyunca çalışmalarına devam edecekler.