UAA Ailesi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına başladı! Öğrencilerimizin kampüse döndüğü 8 Eylül Cuma günü gerçekleşen açılış törenimiz, 21 yıldır SEV Mütevelli Heyeti üyesi, üç dönem de Yönetim Kurulu üyeliği yapmış olan UAA'75 Mezunumuz olan Prof. Dr. Sedefhan Oğuz'un konuşması ile başladı. Okul Müdürümüz Özgür Akas ve Başdanışmanımız Dr. Steven Desroches'in konuşmalarının ardından, ailemize yeni katılan öğretmenlerimiz okul topluluğu ile tanıştırıldı. Törenimiz, Öğrenci Birliği Başkanımız Hasan'ın konuşması ve YKS'de ilk 1000'e giren UAA'23 dönemi mezunlarımızın plaketlerinin takdimi ile sona erdi. Ailemizin en genç üyeleri olan UAA'28 dönemi öğrencilerimiz ve yeni çalışma arkadaşlarımıza ailemize hoşgeldiniz diyor; tüm UAA Ailesi'ne sağlıklı, başarılı, mutlu ve keyifli bir eğitim öğretim yılı diliyoruz!