405 okul öğrencisinin felsefi deneme yazdığı yarışmada öğrencimiz Sarp, Türkiye birincisi oldu!

“Tarihe mal olduğu sanılan tolerans probleminin günümüzde tekrar dirilmesi ilkece “düşünce hürlüğüne” dayanan demokrasi dediğimiz yaşama biçiminin karşısına bu düzene aykırı, tümelci dediğimiz yeni bir toplum ve hayat anlayışının çıkmasıyla ilgili.” alıntısı üzerine felsefi deneme yazan öğrencimizin başarısını kutluyor, IPO (International Philosophy Olympiad) tarafından düzenlenen ve 11-14 Mayıs tarihlerinde Atina'da gerçekleşecek olan Uluslararası Felsefe Olimpiyadında başarılar diliyoruz!

Sarp'ın denemesini okumak için tıklayınız / Click here to read Sarp's essay

Haberin basın yansımaları için tıklayınız.