2022-2023 Eğitim Öğretim yılı, 8 Eylül itibariyle başladı.

Sağlık ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyesi ve 1975 mezunumuz Prof. Dr. Sedefhan Oğuz’un da konuğumuz olduğu tören, her yıl olduğu gibi Başdanışmanımız Dr. Peter Coles ve bu yıl UAA Ailesine katılan Okul Müdürümüz Özgür Akas’ın konuşmaları ile başladı.

Tören, YKS’de ilk 1000’de yer alan 15 mezunumuza tebrik plaketlerinin verilmesi ve aramıza yeni katılan değerli öğretmenlerimizin takdimi ile devam etti. (2022 Yurt içi ve yurt dışı üniversite başarıları ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.;)

Aramıza bu yıl katılan, ailemizin en yeni üyeleri olan UAA’27 dönemi öğrencilerimiz, keyifli ve dolu dolu geçen bir oryantasyon süreci sonrasında, lise hayatlarının ilk açılış töreninde yer aldılar.

Tüm UAA Ailesine sağlıklı, başarılı ve çok keyifli bir yıl dileriz!