UAA’22 dönemi öğrencimiz Hüseyin Yağız, danışman öğretmeni Betül Karagöz ile  nanoteknoloji ve malzeme bilimi konulu projeleri ile Buca IMSEF 2021'e katıldı.

Yarışmanın 2. aşamasına davet edilen Hüseyin Yağız ve Betül Hoca, 26 ülkeden seçilen 166 finalist proje arasında okulumuzu temsil etti.

Hüseyin Yağız, nano ölçekte ölçülen en hassas sıcaklık sensörünü geliştirerek bu uluslararası fuarda projesini alanında uzman kişilerin beğenisine sundu.

Fizik kategorisinde Dünya Şampiyonu seçilen Hüseyin Yağız, altın madalya ile ödüllendirildi. Jüri üyeleri ve ülke temsilcileri tarafından büyük beğeni toplayan proje ile Hüseyin Yağız ve Betül Karagöz,  üç saygın uluslararası bilim fuarında ülkemizi temsil etmek üzere seçilldiler.

Öğrencimizi ve danışman öğretmenini kutlarız!