26-28 Şubat tarihlerinde 27. TIMUN konferansı, tüm zorluklara rağmen öğrencilerimizin çabaları ve yaklaşık 15 ay süren yoğun hazırlık süreci sonucunda tarihinde ilk kez çevrim içi olarak gerçekleşti.

Açılış konuşmasını UAA’01 mezunumuz Karabekir Akkoyunlu’nun yaptığı konferansın bu seneki teması “Kriz ve Küresel Yönetim” oldu.

Türkiye ve Dünya’dan 30'a yakın okulun katıldığı konferansı en ince ayrıntısına kadar, profesyonelce hazırlayan tüm öğrencilerimiz ve danışman öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyoruz!