Öğrencilerimizin rahatlamak, ders çalışmak ve sosyalleşmek için kullandığı “Lise Lounge” yenilendi!

Yaz boyunca üzerinde çalışılan projenin bitişi ile Lounge öğrencilerimizin kullanımına açıldı.

Okulumuz 2019 yazında, tarihinin en kapsamlı renovasyonlarından birini geçirdi.

Okul kafeteryası, kantin, Lise Lounge, basket sahası ve yeni laboratuvarlara ek olarak, 2. Yabancı Diller bölümü de kendi binasına taşındı.

Öğrencilerimizin daha huzurlu ve mutlu olduğu, daha rahat ve keyifli bir çalışma ortamı sağlayan bu yenilikler, hem akademik hem de sosyal olarak öğrencilerimizin yaşamına katkıda bulunmak için kullanıma hazır.