Bu yıl ikincisi Teknofest İstanbul Havacılık ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen ve 1500’ün üzerinde başvuru alan Take Off İstanbul Uluslararası Girişim Zirvesi'nde öğrencimiz Yiğit Alp Elmas ve ekibi, “Yapay zeka ile tekstil sektörü için trend tahmini yapan girişim projesi” ile Türk start-up’lar arasında birinci, globalde ise ikincilik ödülünü aldı!

Ana sponsorluğu üstlenen Google ile San Francisco’ya gidecek olan öğrencimiz, aynı zamanda 20.000$ değerinde bulut kredisi kazandı.

Geçtiğimiz yıl da Teknofest Yapay Zeka yarışmasında birinci olan öğrencimiz ve arkadaşlarını kutluyoruz!