Liselerarası Yelken Topluluğu 1. Planlama Toplantısı, Üsküdar Amerikan Lisesi’nde (ÜAL) gerçekleşti. Toplantıya; liseli yelkenciler ve okul yöneticilerinin yanı sıra Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Başkanı Özlem Akdurak ve Global Sailing Academy Genel Müdürü Mahmut Saral gibi yelken camiasının önde gelen isimleri de katıldı.

Üsküdar Amerikan Lisesi’nin (ÜAL) ev sahipliği yaptığı Liselerarası Yelken Topluluğu 1. Planlama Toplantısı, yelken sporuna gönül veren gençleri bir araya getirdi. Toplantıya; liseli yelkenciler ve okul yöneticilerinin yanı sıra Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Başkanı Özlem Akdurak ve Global Sailing Academy Genel Müdürü Mahmut Saral gibi yelken camiasının önde gelen isimleri de katıldı.

Lise seviyesinde yelken faaliyetleri, College Cup Yelken Şampiyonası ve önümüzdeki yıl yapılması gerekenlerin tartışıldığı toplantıda; TYF ile daha yakın ilişkiler halinde bulunmak, yarış seviyelerini yelken deneyimine göre ayarlamak ve dönemsel seyirler düzenlemek yönünde kararlar alındı. Liselerarası Yelken Topluluğu 1. Planlama Toplantısına; Üsküdar Amerikan Lisesi, Kadıköy Anadolu Lisesi, FMV Erenköy Işık Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, SEV Amerikan Koleji, Şişli Terakki Lisesi, Irmak Okulları, Marmara Koleji, Saint Joseph, Saint Michel, Galatasaray Lisesi, Galileo Galilei İtalyan Lisesi, ModaFen Lisesi ve Notre Dame de Sion okulları da katıldı.