2016-2017 eğitim öğretim yılında 157 12. sınıf öğrencimizin yaklaşık %55'i yur tdışı üniversitelere başvuruda bulundu.

Kabul alanların yaklaşık %40'lık bir bölümü ise bu üniversitelere gitmeye karar verdi.

Öğrencilerimiz, 4 yıllık toplamda 6 milyonluk burs kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

Hürriyet gazetesinden Nuran Çakmakçı'nın, yurt dışında eğitimine devam edecek öğrencilerimizden biri olan Ömer Gül ile gerçekleştirdiği röportajı okumak için lütfen buraya tıklayınız.

Öğrencilerimize, bu uzun ve zorlu süreçte her zaman destek olan, ve bu büyük başarıların mimarlarından Uluslararası Üniversiteler Danışmanımız Deniz Mehmetzade , Patricia Fitzmaurice, Yardımcı Danışmanımız Nilüfer Aras ve asistanımız Petek İpekler’e çok teşekkür ederiz.

Üsküdar Amerikan ailesi olarak, bizi bu sene de başarıları ile gururlandıran, okulumuzu en iyi şekilde temsil eden ve geleceğimize değer katacak öğrencilerimizi tekrar kutlar ve başarılarının devamını dileriz.

Öğrencilerimizin kabul aldığı üniversitelerin listesini görmek için lütfen burayı tıklayınız.