Okulumuz yüzme takımı öğrencileri 10-12 Şubat tarihlerinde Türkiye Gruplar Yüzme Kupası müsabakalarına katıldı, bu müsabakalarda kız ve erkek takımlarımız ikinci oldular.

Öğrencilerimiz bireysel ve bayrak takımı yarışlarında ise 32 madalya aldılar.

Işık Özbay 100 Metre ve 200 Metre Serbest yarışında 4.

Ali Ersoy 100 Metre serbest yarışında 3.

50 Metre Kelebek ve Serbest yarışında ise 1.

Alp Köksal 50 Metre Kurbağalama yarışında 2.

Defne Yığcı 50 Kelebek yarışında 4., 100 Kelebek 3. ve 200 Serbest yarışında ise 4.

Eda Koç 100 Metre sırtüstü yarışında 3. , 50 Metre serbest yarışında ise 4.

Burak Cirit 100 Metre Kurbağalama yarışında 4.

Kız ve erkek bayrak takımlarımız 6x50 metre serbest ve 4x50Metre Karışık yarışlarında ise 2. olmuşlardır.

Yüzme takımımızı okulumuzu çok başarılı bir şekilde temsil ettikleri için kutluyoruz. Okulumuzu 4-5 Mart tarihlerinde Bursa da yapılacak olan Türkiye yüzme şampiyonasında temsil edeceklerdir. Yüzme takımımıza Türkiye şampiyonasında başarılar diliyoruz.