Bu sene üçüncü kez gerçekleştirilen Colorado Akademisi Değişim Programı kapsamında öğrencilerimiz Amerika'nın Colorado Eyaleti'nde bulunan Denver şehrine gittiler.
Her sene olduğu gibi, öğrencilerimiz bu sene de progam süresince, orada bulunan akranlarının evlerine konuk olacak, birlikte derslere girecek ve bir çok faaliyette bulunacaklar. Böylece farklı bir kültürü deneyimleme ve yeni dostlar edinme şansı yakalayacaklar.

Colorado Akademisi hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz burayı tıklayarak sitesini ziyaret edebilirsiniz.