İngilizce bölümünün her sene düzenlediği Topluluk Önünde Konuşma Yarışması’nın üçüncüsü, 14 Aralık Çarşamba günü okulumuzda gerçekleşti. Cumhuriyet Daily News editörü Gül Tüysüz (UAA ’03), MEF Üniversitesi Yabancı Diller Fakültesi’nden Prof. Joel Compton ve kardeş okulumuz SEV Amerikan Koleji’nden Jillian McLeod’un jürilik yaptığı yarışmada 9. sınıflardan, birinci Beril Gür, ikinci Murat Can Yildirim, üçüncü Mert Geyiktepe; 10. sınıflardan ise birinci İpek Beşik, ikinci Bora Elçi, üçüncü Eran Kan oldu.
Tüm kazananları kutlarız!