Üsküdar Amerikan Lisesi 10. Sınıf IB öğrencileri, CAS (Yaratıcılık, Eylem,Hizmet) Projesi kapsamında, Toplum Hizmet çalışması yapmak üzere 9-10 Aralık 2016 tarihleri arasında Eskişehir’de bulunan Çifteler ilçesi Ortaköy köyü Çengiz Dağcı İlkokulu ve Ortaköy Ortaokulu’na düzenlenen geziye katıldılar. Terakki Vakfı Okulları, FMV Özel Erenköy Işık Lisesi ve FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi IB öğrencileri ile birlikte yürütülen projede öğrencilerimiz, okulda çeşitli aktiviteler düzenlediler; Kurtuluş Savaşı, Balmumu Müzeleri ve Odunpazarı gibi tarihi mekanları ziyaret etme fırsatı buldular.

Buraya tıklayarak gezinin videosunu izleyebilirsiniz.

Videolar