Üsküdar Amerikan Liseliler 12 Ekim Pazar günü yuvaya döndü.

Üsküdar Amerikan Lisesi’nin geleneksel Brownie Günü çok canlı ve keyifli geçti. Mezunların ve öğretmenlerin bir gün önce okul mutfağında Elit Çikolata'nın şefi Ahmet Usta ile birlikte kendi elleriyle hazırladıkları brownie'lerin sunulmasını içeren Brownie Parade'in başını Brownie Day’in maskotu Brownion çekti. Ardından, “UAA Trivia Challenge” yapıldı. ÜAL ile ilgili soruları yanıtlarken epey ter döken yarışmacı gruplardan "Bacılar" isimli grup birinciliği ve ödülleri kaptı. Cep telefonu ve Avusturya Alplerinde tatil ödüllerinin de yer aldığı çekilişte şans, iki genç mezunumuza güldü. Serin havaya rağmen yoğun bir katılımla gerçekleşen “Yuvaya Dönüş” gününde bizleri en çok mutlu eden, genç mezunlarımızın her zamankinden fazla katılım göstermesiydi. DJ'imizin güzel müziği eşliğinde, sonbaharın nefis tonlarıyla bezeli kampüsümüzün keyfini çıkardığımız bu güzel Pazar gününe en güzel renkleri ise emektar hocalarımız kattı. Esin Hoyi, Jülide Baysal, Figen Ayfer, Lalegül Ergun, Melike Ateş, Cyrus Carter, Simon Butterworth, Michael Hillhouse, Keysudar Sever, Ağavni Yezegel, Amal Abdullah, Alistair Levi, Zeynep Alp Ünker, Leman Dinçer, Azade Sucaoğlu hocalarımızla bir araya gelmek, mezunları tekrar öğrencilik günlerine götürdü. Bolca özçekim, kucaklaşma, özlem giderme ve sohbet anına tanıklık eden UAA Homecoming 2014, sonraki mezun etkinliklerinde tekrar bir araya gelme dilekleriyle son buldu.