Doğru yerde, doğru kişilerle, doğru amaç için çalışmak!

Üsküdar Amerikan Lisesi’nde kurumsal hedefler, akademik hedefler ve çalışanların kariyer hedeflerine eşit değer verilir. Bu anlayışla oluşturulan eğitimci ve idareci kadrosunun tüm bilgi ve yeterlikleri ile okula hizmet ederken kendini geliştireceği ortamı bulması sağlanır. Okulumuz bu sayede eğitim gibi dinamik bir alanda kendini sürekli yenileyerek yoluna devam edebilmiştir.

Üsküdar Amerikan Lisesi ailesinin tüm üyeleri varlıklarıyla kurumumuza değer kattılar. Bir gün sizi de bu çatı altında görmeyi çok isteriz.

Kadro ihtiyacı oluştuğunda web sitemiz ve ulusal gazetelerin iş ilanı sayfalarında duyurulur. Özgeçmiş bilgilerinizin veri bankamızda bulunmasını isterseniz, aşağıdaki formu doldurup özgeçmişinizi Word ya da PDF dokümanı olarak ekleyebilirsiniz.

Okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Güncel Kariyer Olanakları :

Kimya Öğretmeni : Detaylara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Matematik Öğretmeni : Detaylara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Kimya Laboratuvar Asistanı : Detaylara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Fizik Öğretmeni : Detaylara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Almanca Öğretmeni : Detaylara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Dış Bağlantılar :

UAA Linkedin

SEV (Health and Education Foundation) Linkedin

UAA Okul Profili 2018-19

Aşağıdaki formu eksiksiz doldurup CV'nizi paylaşabilirsiniz.

İş Başvuru Formu

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız(GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle