UAA’26 dönemi öğrencimiz Saba Koca, 22 Mart'ta Hisar Okullarında gerçekleştirilen ESU Uluslararası Topluluk Önünde Konuşma Yarışması (IPSC) Türkiye finallerinde birinci oldu!

Yarışmanın geçen yılki  birincisi UAA’24 dönemi öğrencimiz Zeynep Nehir Gökçe de onur konuğu olarak ödül törenindeydi.

İngilizce Konuşma Birliği (English Speaking Union) tarafından düzenlenen yarışma, 40'tan fazla ülkeden 16-20 yaş arasındaki katılımcıları bir araya getiriyor.

Rekabetçi olmayan formatta araştırma, organizasyon ve sunum becerilerinin yanı sıra özgüven, eleştirel düşünme ve kültürel anlayışı teşvik eden bu prestijli yarışma, aynı zamanda katılımcıların deneyimli ESU hakemlerinden yapıcı geri bildirim alması ve uluslararası dostluklar kurması fırsatı tanıyor.

17 Mayıs 2024 Cuma günü Londra’da 'İyi veya kötü olan bir şey yoktur, ancak düşünceler onu öyle yapar' temasıyla gerçekleşecek olan IPSC büyük finalinde yarışacak olan Saba’ya başarılar diliyor ve üst üste iki yıl yarışmayı birincilikle bitiren öğrencilerimize danışmanlık yapan İngilizce Öğretmenlerimize gönülden teşekkür ediyoruz.