UAA EYP Kulübünün düzenlediği 7. Üsküdar Amerikan Lisesi Eğitim Forumu, “Gelecek için Gençlik, İnovasyon için Vizyon” temasıyla 16-19 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapmak üzere konuğumuz olan yazar Mustafa Acungil’in, inovatif çözümler ve yapay zekanın etki alanları ile ilgili deneyimlerini paylaştığı konuşması büyük bir ilgi gördü.

17 okuldan gelen 200 delege, 10 farklı komitede birbirinden değerli uzmanlarla bir araya geldiler; dünya sorunlarını değişik açılardan ele alarak çözüm önerileri üzerinde çalıştılar.

Konferans sürecinde her komitede çok değerli uzmanlarla buluşan delegeler çok yönlü akademik tartışmalarla buldukları çözüm önerilerini genel kurulda başarıyla sundular.

Komitelerin yaptığı çalışmaların karar taslaklarını sunmasıyla başlayan genel kurulun kapanış töreni İdari Müdür Yardımcısı ve Danışman Öğretmen Gülderen Aslan’ın katılımcılara yönelik teşekkür konuşması ile başladı.

7.Üsküdar Amerikan Lisesi Eğitim Forumu Konferans Başkanı öğrencimiz Damla Köse, anlamlı kapanış konuşmasında 4 gün boyunca yapılan tüm çalışmalara dikkat çekerek “Gelecek için gençlik” vurgusu ile konferansa destek olan ve katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.