27 - 28 Kasım 2021 tarihlerinde Fransızca MUN çalıştayının on birincisini pandemi nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Bu yılın teması, Milletler Cemiyeti'nin kuruluşunun 101. yılı olması dolayısıyla “Milletler Cemiyetini yeniden yapılandırarak İkinci Dünya Savaşını önlemek mümkün olur mu ?” olarak belirlendi. İki gün boyunca, Saint Joseph, Saint Benoît, Sainte Pulchérie, Notre Dame de Sion, Galatasaray, SAJEV ve SAC okullarından 170 katılımcı, bu tema altındaki yedi farklı komitede yaptıkları önerilerle “İkinci Dünya Savaşını” önlemeye çalıştılar. FRMUN'u düzenleyen ve görev alan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz!