Dünya çapında lise öğrenci ve öğretmenlerinin dahil olduğu en prestijli topluluklardan biri olan NEHS (National English Honor Society / Ulusal İngilizce Onur Topluluğu) yeni üyelerini kabul etti.

Türkiye'de tek temsilcisinin Üsküdar Amerikan Lisesi olduğu topluluk, İngilizce dilinin kullanım ve öğrenimini desteklerken, sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık veriyor.

İngilizce kullanımında başarı gösteren öğrenciler bu törenle topluluğun bir parçası oluyor ve tüm çalışmalarda yer alıyor.

Yeni NEHS üyelerini tebrik ediyoruz!