2019-2020 Akademik yılı, 5 Eylül itibariyle başladı.

Spor Salonumuzda gerçekleşen açılış törenine, Sağlık ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Sedefhan Oğuz UAA’75, SEV Yönetim Kurulu Üyeleri Aslı Ogay (UAA’92), Canan Özsoy (UAA’80) ve Pelin Urgancılar (UAA’93); SEV Genel Müdürü Binnur Karademir de katıldı.

Prof. Dr. Sedefhan Oğuz’un motive eden konuşmasını okul Baş Danışmanımız Dr. Peter Coles ve Okul Müdürümüz Funda Cüceloğlu’nun (UAA’84) konuşmaları takip etti.

Türk ve Yabancı Üniversite Danışmanlarımızın geçtiğimiz sene mezun olan öğrencilerimizin Türk ve Dünya üniversitelerine giriş başarılarını paylaştığı törende, 2019 Üniversite sınavında dereceye giren 19 öğrencimizin plaketlerini okul ve vakıf yöneticilerimiz takdim etti.

(2019 Mezunlarımızın Üniversite giriş başarılarını görüntülemek için tıklayınız.)

Öğrenci Birliği Başkanımız Arda, UAA24 sınıflarına yönelik yaptığı konuşma ile ailemizin yeni üyelerine tüm okul topluluğu adına “hoşgeldiniz” dedi.

UAA24 dönemi öğrencilerimiz ise okulun açılması ile oldukça keyifli ve hareketli bir oryantasyon programına başladılar.

Okul içinde Öğrenci Birliği tarafından düzenlenen program dahilinde kampüsü ve öğrenci hayatına dair bilgi alan UAA24 sınıfları, departman ve kulüp tanıtımları ile okul topluluğunu daha yakından tanıdılar.

Oryantasyon programının son ayağı olarak Şile Doğa Tatil Köü’nde 2 günlük bir kampa giden öğrencilerimiz, Rehberlik, Drama, Sanat, Müzik ve Beden Eğitimi öğretmenlerimiz eşliğinde birbirinden renkli etkinliklerde yer alarak birbirilerini tanıma ve kaynaşma fırsatı yakaladılar.