Üsküdar Amerikan Lisesi 12.sınıf seçmeli “Uygulumalı Biyoloji” dersi öğrencileri, 28 Şubat Çarşamba günü, Memorial Hastanesinde, poliklinik ziyareti ve ameliyat gözlemleri yaptılar. Öğrencilerimize 94 UAA mezunlarımızdan Kardiyolog Prof. Dr. Özlem Batukan Esen ve 89 TAC mezunlarımızdan, Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Oğuz Yılmaz eşlik ettiler. Öğrencilerimiz kalp kapakçık nakli ve böbrek nakli ameliyatlarına girip, poliklinikte EKG çekimlerinde bulundular. Bu inanılmaz deneyim ve gün için mezunlarımıza çok teşekkür eder, çok sevgili Özlem Hanım’ın profesörlüğünü yürekten kutlarız.