Sosyal Sorumluluk bilinci ÜAL kültürünün önemli bir parçası.

Ağustos ayında 4. Kez gerçekleştirilecek olan MindVisa programı ile okulumuz, öğrencilerimizin farklı kültürler ile tanışması; liderlik eğitimi, toplum hizmeti, sanat ve spor aktivitelerinde yer almaları için Hindistan ile ortak bir çalışma yürütmekte. 2 senedir öğrencilerimiz Skype üzerinden Hindistan’daki dostları ile iletişimlerini sürdürmekte ve onlara İngilizce dersi vermekte.

Bu sene ise projede bir sonraki aşamaya geçildi ve Hindistan’da birlikte çalışılan öğrenciler İstanbul’da misafir edildi.

Öğrencilerimiz misafirleri ile birlikte Lüleburgaz Eskitaşlı Köyü’nde toplum hizmeti, kültür, sanat ve spor etkinlikleri gerçekleştirdiler.

Konu ile ilgili Hürriyet gazetesinde çıkan haber için lütfen tıklayınız.