140. Yıl mezunlarımızı verdiğimiz 2015-2016 Mezuniyet Törenimiz 27 Haziran Pazartesi günü okulumuzda gerçekleşti. Törende sırasıyla Öğrenci Birliği Temsilcisi öğrencimiz Ebru Eltemur ve Okul Birincimiz Aslıhan Yılmaz, 2001 mezunumuz Dr.Ahmed Akgiray,  Genel Müdürümüz Michael Hillhouse ve Okul Müdürümüz Funda Cüceloğlu konuşmalarını gerçekleştirdi.  Mezunlarımızın Alma Mater’i seslendirmesinden sonra sona eren tören okul bahçesinde düzenlenen resepsiyon ile devam etti.

Öğretmenleri ve aileleri ile bu mutlu günü paylaşan öğrencilerimiz mezuniyet hüznü ve hayatlarının yeni bir dönemine başlamanın heyecanını bir arada yaşadılar.