TEDxUskudar American Academy nedir?

İlki 1984 yılında yapılan ve 1990’dan itibaren her sene yapılmaya başlanan uluslararası konferanslar dizisi  TED, “paylaşılmaya ve yayılmaya değecek fikirler” üretmek amacıyla TEDx isimli bir program oluşturdu. TEDx, isteyen kurum veya kişilerin, TED’den lisans almak ve belirli kriterlere uymak koşuluyla TED konferanslarına benzer şekilde yerel konferanslar düzenlemelerini içeriyor

TEDx Üskudar Amerikan Lisesi Konferansı'nın ikincisi  27 Şubat Cumartesi günü gerçekleşti. Konuşmacılarımızdan bazılarının ÜAL öğrencileri, bazılarının ÜAL öğretmenleri, bazılarının ise okul dışından konuk konuşmacılar olduğu konferansta ana tema  “Bizi İnsan Yapan Nedir?"di.

Konuk Konuşmacılar:

Esra Turam