Üsküdar Amerikan Lisesi Müzik Kulübü öğrencileri 30 Mart – 2 Nisan 2015 tarihlerinde İzmir Türk Koleji’nde konserler vermek üzere İzmir’deydi. Koro ve perkusyon grubunun Türk Koleji’nin iki ayrı kampüsünde verdiği konserler büyük beğeni kazandı. İzmir’de bir dönem Atatürk’ü ağırlayan Uşakizade Köşkü’nü ziyaret eden müzik kulübü öğrencileri akşam da İzmir Opera ve Balesi tarafından sahnelenen “Palyaço” isimli eseri izledi. Program, son gün gerçekleşen Efes Antik Kent, Meryem Ana Kilisesi ve Şirince Köyü gezisi ile son buldu.