Okulumuzun adı kullanılarak internet sitelerinde ESL/English Teachers görevi için geçerli olmayan iş teklifleri yapılmaktadır. Bu geçersiz iş teklifine başvuru yaptığınızda, sizden evraklarınızı ve belli bir ücreti göndermeniz talep edilmektedir. Okulumuzun bu iş teklifiyle hiçbir şekilde ilgisi bulunmamaktadır. Söz konusu iş teklifini gerçekleştiren kişiler dolandırıcıdır. Lütfen bu teklife itimat etmeyiniz ve para göndermeyiniz. Okulumuzun bu tekliflerle hiçbir bağlantısı yoktur ve bu kişiler ile ilgili olarak hukuki yollara başvurulacaktır.