DRAMAPALOOZA

20 Aralık 2014

Öğrenciler tarafından hazırlanan, bütün gün sürecek bir tiyatro festivali...

90 Öğrenci

2 Sahne

9.5 saatlik performans ve 1 kısa film.

İki öğrenci yönetmenimiz var : Alp Arda Gültekin ve Deniz Türkoğlu

Dramapalooza çerçevesinde öğrencilerimizin iki eserini izleyicilerimizle paylaşacağız:

11. sınıftan Miran Güler’in yazdığı ve 11.Sınıflardan Alp Arda Gültekinin yönettiği “A Sigil for Desire” ,

Yine 11. sınıftan Zeynep Oğuz ve Deniz Türkoğlu’nun ilk kısa filmleri “Avcı”.

Yapımında 11. sınıf öğrencileri İdil Eryürekli, Cem Başak ve Hayri Çalgüner’in de görev aldığı “Avcı”, Kasım ayında düzenlenen 48 Saat Film Yarışmasında ödül kazanmıştı.

VE

Posing Possible Pollution Solutions

Öğrencilerimiz kendi yarattıkları sahnelerle, çevre kirliliği ve sorunları konusunda oyunlar sergileyecekler.

Zaman:19:00

Yer: Huntington Auditorium