Çocuk Koruma Politikası:

Birleşmiş Milletler Çocuk Haklarına Dair Sözleşme belgesi ve Uluslararası Okullar Konseyi (CIS) Çocukların Korunmasına ilişkin Standartları uyarınca Sağlık ve Eğitim Vakfı, kapsamlı bir Çocuk Koruma Politikası geliştirip hayata geçirmek kaydıyla bütün okullarındaki öğrencilerin güvenlik ve refahını sağlamak amacını gütmektedir. Çocuk Koruma Politika’mız SEV topluluğunun tamamını ve sözleşmeli / taşeron olarak görev yapan üçüncü şahıslarla tüm paydaşlarımızı da kapsamaktadır.

Enerji Politikamız

Sürdürülebilirlik ve çevresel etkiyi en az seviyeye indirmek için, enerji yönetimi ve verimlilik politikası çerçevesinde enerji tüketimini ve maliyetlerini azaltmayı hedefliyoruz.

Bu hedef doğrultusunda

• Faaliyetlerimizde enerji kaynaklarını verimli kullanmayı,
  • Enerji performansında sürekli iyileştirmeler sağlamayı,
  • Enerji yönetimi ve verimlilik hedef ve amaçlarına ulaşmak için gerekli cihaz ve personel altyapısını sağlamayı,
  • Personel yetkinliğini artırmayı,
  • Enerji ile ilgili tüm yasal ve diğer şartları sağlamayı,
  • Satın alınacak ürün ve hizmetler için enerji verimli teknoloji ve uygulamaları tercih etmeyi,
  • Teknolojik gelişmeleri takip ederek, alternatif ve yenilenebilir enerji kaynaklarını değerlendirmeyi,
  • Yeni yatırım ve renovasyon faaliyetlerinde enerji performansı ve verimlilikte iyileştirmeleri dikkate almayı,
  • Enerji konusunda çalışanlarımızı, öğrenci, öğretmen ve tüm paydaşlarımızı bilinçlendirmeyi taahhüt ediyoruz.