UAA öğrencileri, dünyanın dört bir yanından öğrencilerin katıldığı World Scholar’s Cup Global Round kapsamında Prag’da okulumuzu başarıyla temsil etti.
Global Round boyunca öğrencilerimiz bireysel kategorilerde önemli dereceler elde etti. Individual Debate kategorisinde Zeynep K. 8’inci, Anberin Ö. ise 12’nci olurken, Anberin ayrıca Debate Showcase’de yer almaya hak kazandı. Scholar’s Challenge genel sıralamasında Sefa Sarp U. 15’inci olurken, Dora S. Asimov Award ödülünün sahibi oldu.
Takım kategorilerinde de öğrencilerimiz önemli başarılara imza attı. Team Debate kategorisinde Ada Deniz Erez, Melis Erişmiş ve Anberin Özdemir’den oluşan takım 8’inci; Zeynep K., Ada E. ve Yağmur Y.’dEn oluşan takım ise 9’uncu oldu. Collaborative Writing kategorisinde Derin Su T., Beril G. ve Zeynep Melis Ç. 17’nci; Jülide G., Sefa Sarp U. ve Deniz Ece Ö. ise 20’nci sırada yer aldı. Ada Deniz E., Melis E. ve Anberin Ö. ayrıca takım genel sıralamasında 31’inci oldu.
Öğrencilerimiz yarışmaların yanı sıra Cultural Fair ve Talent Show etkinliklerine de katılarak geleneksel Zeybek dansımızı uluslararası katılımcılarla buluşturdu.
En büyük gururumuz ise 13 takımımızın tamamının, bu Kasım ayında Yale University’de gerçekleştirilecek World Scholar’s Cup Tournament of Champions’a katılmaya hak kazanması oldu!
Tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyor, bu yolculuk boyunca onlara rehberlik eden danışmanlarımıza destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Tournament of Champions’ta görüşmek üzere!