Öğrencilerimiz toplum hizmeti ve kültürler arası etkileşim amacı taşıyan üçüncü Hindistan ziyaretlerini 18-29 Ağustos 2016 tarihlerinde 9,10 ve 11. sınıf öğrencilerimizden oluşan 16 kişilik bir grup ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Tuhfe Toçoğlu’yla birlikte gerçekleştirdi.

Hindistan da Cochin, Chennai ve Pondicherry şehirlerini ziyaret eden öğrencilerimiz Edyanchavadi okulunda yerel öğrencilerle bir araya gelip okuldaki öğrencilere çeşitli konularda dersler verdiler ve okulun bir duvarını resimlerle süslediler.

Öğrencilerimiz programın toplum hizmeti bölümün devamı olarak bu yıl da Türkiye’den Hindistan’daki öğrencilere online İngilizce derslerine devam edecekler.