2016-2017 Öğretim Yılı Hazırlık Sınıfları Ders Kitaplarının temini detaylı bilgi için tıklayınız.

2016-2017 Öğretim Yılı 9,10,11,12. Sınıflar Ders Kitaplarının temini detaylı bilgi için tıklayınız.

Hazırlık sınıfı görsel sanatlar, 10.sınıf görsel sanatlar, 11.sınıf görsel sanatlar, 11.sınıf seramik, 12.sınıf görsel sanatlar, 12.sınıf seramik ve 12.sınıf 4 saat ileri görsel sanatlar öğrencilerinin alacağı malzeme sipariş ve teslimatlarına dair ;

Öğrenci Kırtasiyesi Siparişi ve Teslimatı;

Görsel sanatlar ve seramik seçmeli derslerini tercih eden öğrenciler gereken kırtasiye malzemelerinin siparişlerini 15 Ağustos ila 30 Eylül 2016 tarihleri arasında İnternet üzerinden yapabilecektir. Kırtasiye malzemeleri www.sevnezih.com  adresinden satışa sunulacaktır.

Bu tarihten sonra İnternet sitesi üzerinden sipariş verilmesi mümkün değildir.

Siz velilerimize sağladığımız indirimli fiyatlar sadece İnternet sitesi üzerinden belirtilen tarihler içinde verildiği sürece geçerlidir.

Siparişini vermiş olduğunuz kırtasiye malzemeleri, sipariş verme esnasında vermiş olduğunuz teslimat adresine sipariş tarihinden sonra 3 iş günü içerisinde kargo ile gönderilecektir. (kargo bedeli için ayrıca ücret alınmayacaktır ancak verilen adresin yanlış olması durumunda kargo ücreti veliye ait olacaktır.)