Üsküdar Amerikan Lisesi Okul Aile Birliği'nin güncel haberlerine ve etkinliklerine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Okul Aile Birliği, Üsküdar Amerikan Lisesi'nin varoluş amacına hizmet ederken sürekli ve güçlü destek aldığı bir birimdir.

Okul Aile Birliği, temel olarak öğrencilerin ruh ve beden eğitimine faydalı olmak ve öğretimin modern yöntemlerle geliştirilmesini sağlamak için okul yönetimine yardım eder, faaliyetlere finansal destek sağlar.

OAB,

• Okulumuzdaki çeşitli bölümlerin yenilenmesinde maddi destek sağlamıştır.
  • Rehberlik Birimi ile yapılan ortak çalışmaların ışığında uzmanlar davet edilip velilerimize ve öğrencilerimize konferanslar düzenler.
  • Faaliyetlere finansal destek sağlar.
  • Veli, öğrenci ve öğretmen kaynaşmasını sağlamak amacıyla geleneksel hale getirilen Okul Brunch’ını düzenler.
  • Öğrencilerimizin sosyal etkinliklerine finansal destek sağlar.
  • Sosyal Yardım Kolu’nun faaliyetlerine katkı sağlamak için kıyafet yardımı ve nakdi yardımda bulunur.
  • Çeşitli dönemlerde doğal afetlerden zarar görenler için araç–gereç ve giysi yardımında bulunmuştur.
  • 12. sınıf öğrencileri için dönem sonunda veda partisi düzenler.
  • 12. sınıf mezuniyet töreninde mezunlarımıza hediye verir.
  • 12. sınıf mezuniyet balosunun düzenlenmesine yardımcı olur.
  • Okulumuzun geleneksel Mayıs Günü - May Day kutlamalarına finansal destek sağlar.

Tel: 0216 391 07 43 - 0216 333 1100 / 159

E-Mail: dernek@uaa.k12.tr