Doğru yerde, doğru kişilerle, doğru amaç için çalışmak!

Üsküdar Amerikan Lisesi Tanıtım Filmi

İş ilanlarını görmek için işe alım platformumuz teachabroadturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Üsküdar Amerikan Lisesi’nde kurumsal hedefler, akademik hedefler ve çalışanların kariyer hedeflerine eşit değer verilir. Bu anlayışla oluşturulan eğitimci ve idareci kadrosunun tüm bilgi ve yeterlikleri ile okula hizmet ederken kendini geliştireceği ortamı bulması sağlanır. Okulumuz bu sayede eğitim gibi dinamik bir alanda kendini sürekli yenileyerek yoluna devam edebilmiştir.

Üsküdar Amerikan Lisesi ailesinin tüm üyeleri varlıklarıyla kurumumuza değer kattılar. Bir gün sizi de bu çatı altında görmeyi çok isteriz.

Kadro ihtiyacı oluştuğunda web sitemiz ve ulusal gazetelerin iş ilanı sayfalarında duyurulur. Özgeçmiş bilgilerinizin veri bankamızda bulunmasını isterseniz, aşağıdaki formu doldurup özgeçmişinizi Word ya da PDF dokümanı olarak ekleyebilirsiniz.

Okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

ÜAL Linkedin hesabını takip etmek için tıklayınız.

Sağlık ve Eğitim Vakfı Linkedin hesabını takip etmek için tıklayınız.

Güncel Kariyer Olanakları:

Detaylar için başlıklara tıklayınız.

Almanca Öğretmeni (9. - 12. Sınıflar)

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız (GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle