(Mali destek burs başvuruları, Ön Kayıt Formu içinde bulunan link üzerinden yapılacaktır.)

Hazırlık Sınıfına Kayıtta Mali Destek Bursu

Üsküdar Amerikan Lisesi Hazırlık sınıfında başvuranların çeşitli oranlarda Mali Destek Bursu verilmektedir. Okulun burs bütçesi çerçevesinde değerlendirmeler yapılarak Mali Destek Bursu oranı belirlenmektedir. Öğrencinin kesin kayıt hakkı kazanması durumunda, tahsis edilen bursun oranı kesin kayıt gününden önce velisine bildirilmektedir.

Bu destek bir yıllıktır ve ihtiyacın sürmesi halinde başvuru süreci her yıl tekrarlanmaktadır.

Aday öğrencinin merkezi sınav puanı ya da başarı sırasına göre burs verilmemektedir.

Mali Destek Bursu Başvurusu İçin Gerekli Belgeler

1. Öğrenci ve aile bireylerinin nüfus cüzdanı fotokopileri
  2. Aile bireylerinden çalıştıları kurumdan onaylı gelir belgeleri(bir önceki takvim yılını içerir toplam ve içinde bulunulan yıla ait güncel gelir belgesi)
  3. Emeklilik durumu varsa, emeklilik belgesi ve maaş ödentisini gösterir resmi belge